aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣατσιάς: «Με την απόδοση του δευτέρου...» - Δασκαλάκης: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν δικαιούμασταν»

Σατσιάς: «Με την απόδοση του δευτέρου…» – Δασκαλάκης: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν δικαιούμασταν»

Την άποψη πως οι δύο ομάδας, Ερμής και Δόξα είχαν από ένα ημίχρονο εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας της Κατωκοπιάς Μαρίνος Σατσιάς. Τόνισε παράλληλα πως πρέπει να συνεχίσουν με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αντίθετη άποψη εξέφρασε ο προπονητής του Ερμή Δημήτρης Δασκαλάκης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο για τουλάχιστον εβδομήντα λεπτά και δεν τις άξιζε να χάσει. Εξέφρασε επίσης τη σιγουριά ότι ο Ερμής δεν θα τα παρατήσει και θα παλέψει όλα του τα παιχνίδια.

Όσα δήλωσε ο Μαρίνος Σατσιάς:

«Είχαμε από ένα ημίχρονο. Ο Ερμής ήταν καλύτερος στο πρώτο, εμείς δεν ανταποκριθήκαμε σωστά και ο αντίπαλος δημιούργησε ευκαιρίες. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε και πήραμε το τρίποντο. Πρέπει να συνεχίσουμε με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου και να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Δασκαλάκης:

«Το αποτέλεσμα σήμερα μας αδικεί, είχαμε τον έλεγχο για τουλάχιστον εβδομήντα λεπτά. Λίγο η κούραση, λίγο η συγκέντρωση, χάσαμε τον έλεγχο. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να ισοφαρίσουμε τουλάχιστον. Είμαι 1000% σίγουρος ότι η ομάδα δεν θα τα παρατήσει. Είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια, όσο είμαστε εδώ η ομάδα θα παλέψει όλα τα παιχνίδια, δεν τελείωσε τίποτα. Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν δικαιούμασταν να το χάσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε υπόχρεοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ