aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣατσιάς: «Δεν τελείωσε τίποτα...»

Σατσιάς: «Δεν τελείωσε τίποτα…»

Παρά το ότι η Δόξα βρίσκεται σε καλή θέση, ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Σατσιάς εξέφρασε την άποψη πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας. Τόνισε πως με νίκη στο επόμενο ματς η προσφυγική ομάδα θα κάνει τεράστιο βήμα για την παραμονή, ωστόσο δεν μπορεί να γνωρίζει αν σφραγίζεται η παραμονή αφού και οι άλλες ομάδες κερδίζουν.

Όσα δήλωσε ο Μαρίνος Σατσιάς:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν ένα καλό παιχνίδι και παραγωγικό. Δεν ήταν εύκολος ο αντίπαλος και συγχαρητήρια στον συνάδελφο που χρησιμοποιεί νεαρούς ποδοσφαιριστές ώστε τους αναδείξει. Κι εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο πιο πολλούς ποδοσφαιριστές στην διάθεση μας. Θέλουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες γιατί τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θέλουμε βαθμούς. Είμαστε σε μια καλή θέση αλλά δεν τελείωσε τίποτα».

Για το αν με νίκη στο επόμενο ματς σφραγίζεται η παραμονή: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό γιατί και οι άλλες ομάδες κερδίζουν. Με μια νίκη όμως θα κάνουμε τεράστιο βήμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ