aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣατσιάς: «Δεν μας ικανοποιεί» - Αντωνίου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Σατσιάς: «Δεν μας ικανοποιεί» – Αντωνίου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Στο γεγονός ότι η Δόξα προσπάθησε πολύ, χωρίς να τα καταφέρει στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Σατσιάς μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση. Φανερά απογοητευμένος συμπλήρωσε πως ο ένας βαθμύς δεν τους ικανοποιεί.

Ευχαριστημένος έμεινε στο ντεμπούτο του ο προπονητής των βυσσινί Σωτήρης Αντωνίου, που όπως τόνισε είδε την ομάδα του να δημιουργεί και να απειλεί. Το αποτέλεσμα αδικεί την ΕΝΠ όπως ανέφερε.

Όσα δήλωσε ο Μαρίνος Σατσιάς:

«Καλησπέρα. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός. Προσπαθήσαμε πολύ, θέλαμε την νίκη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στο Παραλίμνι».

Όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου:

«Θέλω να χαιρετίσω αρχικά τον κόσμο της Ένωσης. Είναι η τέταρτη μου μέρα στην ομάδα και η υποδοχή μου ήταν πραγματικά θερμή. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο. Ήταν ένα παιχνίδι του οποίου το αποτέλεσμα ήταν για μας πάρα πολύ σημαντικό. Νομίζω δεν δείξαμε το κατάλληλο πάθος σε αυτό το καινούριο στιλ που επιλέξαμε να παίξουμε. Σίγουρα όταν έρχεται ένας καινούριος προπονητής χρειάζεται χρόνο. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν πάρα πολύ διαφορετική και έδειξε συνέπεια στο παιχνίδι της. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε δύο – τρεις κλασικές, με σημαντικότερη αυτή του Ντένιγκ στο 85’. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι σίγουρος, ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως το δεύτερο μέρος, αυτή η ιστορική ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Έχει ακόμα πολλή δρόμο, έχουμε τρία ακόμα παιχνίδια στην έδρα μας. Σίγουρα μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα ώστε να δουλέψουμε καλύτερα. Μας έλειψε μόνο το γκολ, συνεχίζουμε…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ