aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣατσιάς: «Από αυτά που λες “πώς χάσαμε;”» - Χαραλάμπους: «Όποιος κατάφερνε να προηγηθεί...»

Σατσιάς: «Από αυτά που λες “πώς χάσαμε;”» – Χαραλάμπους: «Όποιος κατάφερνε να προηγηθεί…»

Από τα παιχνίδια που απορείς πως έχασες χαρακτήρισε το σημερινό απέναντι στον Εθνικό ο προπονητής της Δόξας Μαρίνος Σατσιάς, μετά το τέλος του αγώνα, ενώ τόνισε ότι παρά το γεγονός πως η ομάδα του έκανε εξαιρετικό ματς ηττήθηκε.

Την άποψη πως όποια ομάδα κατάφερνε να προηγηθεί θα είχε το αβαντάζ εξέφρασε ο προπονητής του Εθνικού Ηλίας Χαραλάμπους, ενώ χαρακτήρισε την Δόξα ως ομάδα που θα μπορούσε να ήταν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Όσα δήλωσε ο Μαρίνος Σατσιάς:

«Είναι από τα παιχνίδια που τα έχουμε με τον εαυτό μας. Δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε τις πολλές ευκαιρίες σε ένα γκολ και ήρθε το μοιραίο. Είμαι περήφανος για την ομάδα, κάναμε εξαιρετικό αγώνα αλλά είναι από τα παιχνίδια που λες “πώς χάσαμε;”. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, είμαστε αρκετά δυνατοί και θα σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη στο Παφιακό».

Όσα δήλωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους: 

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που θα μπορούσε να ήταν στην πρώτη εξάδα. Ήταν κλειστό παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε από μία κλασική ευκαιρία. Όποιος κατάφερνε να προηγηθεί θα είχε το αβαντάζ και θα έπαιρνε τη νίκη. Σκοράραμε σε καθοριστικό σημείο. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ