aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣαντίκ: «Θέλω να βοηθήσω τη Δόξα να μπει στην πρώτη εξάδα»

Σαντίκ: «Θέλω να βοηθήσω τη Δόξα να μπει στην πρώτη εξάδα»

Το βραβείο του Πρώτου Σκόρερ του Πρωταθλήματος 2020/21 – Β’ Γκρουπ, παρέλαβε χθες ο Μπεράτ Σαντίκ από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών.

Στη συνέχεια ο επιθετικός της Δόξας δήλωσε τα πιο κάτω:

Συγχαρητήρια! Πως νιώθεις ως πρώτος σκόρερ, το έχεις πετύχει ξανά;

«Όπως λέω πάντα σαν επιθετικός η δουλειά μου είναι να σκοράρω. Άρα αν τέλος της σεζόν είμαι ο πρώτος σκόρερ αυτό σημαίνει έκανα την δουλειά μου πάρα πολύ καλά! Σίγουρα υπάρχει πάντα δυνατότητα για βελτίωση αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο και σας ευχαριστώ. Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι πρώτος σκόρερ στην καριέρα μου αν και έχω ξαναβάλει παρόμοιο αριθμό γκολ σε μια σεζόν που όμως δεν ήταν αρκετά».

Πενήντα γκολ σε ογδόντα εμφανίσεις με την Δόξα! Ποιος ο επόμενος στόχος;

«Είναι αλήθεια ότι σκοράρω πολλά γκολ όμως ο επόμενος στόχος μου με την Δόξα είναι να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει την είσοδο της στην πρώτη εξάδα! Αυτό είναι που θέλουμε να προσπαθήσουμε αυτή τη σεζόν όπως το κάναμε και την προηγούμενη φθάνοντας τόσο κοντά. Θέλουμε να είμαστε εκεί και να το παλέψουμε».

Σε ποιους αφιερώνεις αυτό το βραβείο;

«Σίγουρα χωρίς τους συμπαίκτες μου και την προπονητική ομάδα δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Ιδιαίτερα το αφιερώνω και στην οικογένεια μου, που μου δίνει μεγάλη στήριξη στο σπίτι αλλά και στο γήπεδο, ακόμη και όταν τα πράγματα μερικές φορές δεν πάνε καλά. Η οικογένεια μου με βοηθά να είμαι πάντα θετικός και να επανέρχομαι γρήγορα πίσω. Ειδικά όταν βλέπω τους δύο μου γιούς στο γήπεδο αντλώ απίστευτη δύναμη και ενέργεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ