aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Το παιχνίδι το χάσαμε εμείς οι ίδιοι, να απολογηθούμε στον κόσμο και τον πρόεδρο»

Σακκάς: «Το παιχνίδι το χάσαμε εμείς οι ίδιοι, να απολογηθούμε στον κόσμο και τον πρόεδρο»

Οι ίδιοι έχασαν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους τόνισε μετά την ήττα (1-4) από την ΑΕΚ ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς, αφού όπως είπε, μπήκαν μπροστά στο σκορ. Θέλησε επίσης μεταξύ άλλων να απολογηθεί στον κόσμο και τον πρόεδρο της προσφυγικής ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Σακκάς:

Αρχικά είπε: «Να απολογηθούμε στον κόσμο της ομάδας και τον πρόεδρο που τους πληγώσαμε πάρα πολύ σήμερα. Μια δύσκολη βραδιά για εμάς. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι όμως πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Μέσα από αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να κάνουμε σωστή αυτοκριτική, να δούμε τι έφταιξε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και η επόμενη μέρα λέει ότι πρέπει να δούμε τα λάθη μας γιατί με τόσο καλές ποιοτικές ομάδες δεν μπορείς να κάνεις τόσα ατομικά λάθη».

Για το αν ήταν τόσο καλή η ΑΕΚ ή ήταν και κακή η Δόξα: «Σίγουρα η ΑΕΚ έχει ποιότητα, είναι δεδομένο. Όμως κι εμείς σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη και μπορώ να πω ότι το παιχνίδι το χάσαμε εμείς οι ίδιοι. Να μην ξεχνάμε ότι μπήκαμε και μπροστά στο σκορ».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση κι αν μπορεί η Δόξα να πάρει αποτέλεσμα: «Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και τους παίκτες, πρέπει όλοι να στρωθούμε στη δουλειά ξανά είτε αυτή η ομάδα που έχουμε μετά είναι η Ανόρθωση, είτε η Ομόνοια, είτε άλλος αντίπαλος, όλοι είναι πολύ καλοί, πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και πώς να βελτιωθούμε, να βρούμε τι έφταιξε. Να ξέρετε ότι και κάποιες ήττες μπορούν να βοηθούν την ομάδα, να δούμε πιο σοβαρά κάποια λάθη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ