aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουν τρεις ομάδες, η δική μου ομάδα έπαιξε πολύ καλά»

Σακκάς: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουν τρεις ομάδες, η δική μου ομάδα έπαιξε πολύ καλά»

Στη φάση της ισοφάρισης της Ανόρθωσης που έφερε και την αποβολή του Αμπντουλαχί και στο γεγονός πως η Δόξα δεν πέτυχε δεύτερο γκολ στο διάστημα της υπεροχής της στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Κώστας Σακκάς μετά τον αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που βρήκε την ομάδα της Αμμοχώστου νικήτρια με 3-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σήμερα δεν κάναμε δύο πράγματα. Θα θέλαμε να παίζαμε με 11 ποδοσφαιριστές για όλο το παιχνίδι και δεύτερο να βάζαμε δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο όταν και μπορούσαμε. Όταν μείναμε με 10 ήταν πολύ δύσκολο. Σε κάθε παιχνίδι παίζουν τρεις ομάδες, η δική μου ομάδα έπαιξε πολύ καλά».

Αν που κρατάει είναι η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου: «Είναι πολύ δύσκολο με 10 ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνο που μείναμε με δέκα παίκτες, ήταν σε φάση πέναλτι».

Για τη συνέχεια: «Αυτό που έχουμε πει είναι πως θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στους στόχους μας μέχρι τέλους και μέσα από αυτά τα παιχνίδια να κερδίσουμε την παραμονή μας. Η Δόξα δεν θα τα παρατήσει. Με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ