aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Πρέπει το 80% των πέναλτι να δίνονται επανάληψη»

Σακκάς: «Πρέπει το 80% των πέναλτι να δίνονται επανάληψη»

Η φάση που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στο Μακάρειο στο παιχνίδι της Δόξας με τον Ολυμπιακό (1-1) δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον Κώστα Σακκά. Ο τεχνικός της προσφυγικής ομάδας σημείωσε πως εάν η φάση της απόκρουσης του πέναλτι από τον Κωνσταντίνου είναι επανάληψη τότε το 80% των εκτελέσεων πέναλτι πρέπει να επαναλαμβάνονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σε ένα ντέρμπι στην έδρα μας θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Ήταν σημαντικό όμως που δεν χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός μας πίεσε. Εμείς δεν ήμασταν καλοί όταν μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες αντεπιθέσεις.  Δεν είχαμε την απαιτούμενη φρεσκάδα για να τελειώσουμε πιο καλά τις φάσεις. Το δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα και βάλαμε γκολ. Κάπου τα χαλάσαμε στη συνέχεια γιατί έπρεπε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα για να περάσει ο χρόνος. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε τη συνέχεια. Περάσαμε πολλά αυτό το δεκαήμερο με πάρα πολλά προβλήματα, γι’ αυτό σε κάποιες θέσεις οι επιλογές μας δεν ήταν καλές όπως θέλαμε. Θεωρώ ότι κλείσαμε μια χρονιά για τη Δόξα πάρα πολύ επιτυχημένη. Το σημαντικό είναι να κλείσουμε και την ποδοσφαιρική σεζόν πετυχαίνοντας τους στόχους μας».

Για την απόφαση του VAR, είπε: «Είναι μεγάλη συζήτηση το VAR, πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και να καταλάβουν όλοι καλύτερα τους κανονισμούς. Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη».

Για τον Κωνσταντίνου, ανέφερε:  «Πρώτα θέλω να συγχαρώ τον μικρό. Μπήκε αμέσως μέσα και έκανε απόκρουση στο πέναλτι. Αν αυτό το πέναλτι δόθηκε επανάληψη φαντάζομαι ότι από εδώ και πέρα, το 80% των πέναλτι που θα έχουμε θα δίνονται επανάληψη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ