aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Η Δόξα ασχολήθηκε μόνο με το σπίτι της και άξιζε να μείνει»

Σακκάς: «Η Δόξα ασχολήθηκε μόνο με το σπίτι της και άξιζε να μείνει»

Περήφανος για τη Δόξα και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να μείνει η ομάδα στην Α’ Κατηγορία, δήλωσε ο Κώστας Σακκάς μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Όλοι όσοι εργάστηκαν στη Δόξα έδωσαν τα πάντα να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία, αυτό δείχνει και η βαθμολογία που δεν λέει ψέματα. Κάναμε καλά παιχνίδια. Ήμασταν στο -5 και σε μια φάση στο +10. Μετά ήρθε μια περίοδος που είχαμε τα δικά μας προβλήματα. Παραμείναμε όμως ψύχραιμοι και στηρίξαμε τους παίκτες.

Είμαι περήφανος για τα παιδιά, τα έδωσαν όλα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που μου έδειξε εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου. Η Δόξα ασχολήθηκε μόνο με το σπίτι της και άξιζε να μείνει στην κατηγορία. Θέλω να αφιερώσω αυτή την παραμονή στον Γιάννη Καραμανώλη που από εκεί που είναι μας βλέπει και χαίρεται πάρα πολύ. Το αφιερώνω και σε έναν δικό μου άνθρωπο, τον Μάριο Γεώργιου. Δουλέψαμε μαζί στην Αλκή και μαζί χάσαμε μια παραμονή στο 105’. Ευχαριστώ ξανά την οικογένεια της Δόξας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ