aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Έχουμε προβλήματα, δεν μας παραχωρούν γήπεδο για προπόνηση»

Σακκάς: «Έχουμε προβλήματα, δεν μας παραχωρούν γήπεδο για προπόνηση»

Ο προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς Κώστας Σακκάς, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (14/6) στον Super ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κάποια προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η προσφυγική ομάδα που ψάχνει γήπεδο για την προετοιμασία της.

«Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Έχουμε πρόβλημα με τα αποδυτήρια στο Μακάρειο και τρέχουμε να βρούμε γήπεδα. Στις 22 Ιουνίου αρχίζουμε την προετοιμασία με επαναφορά και εργομετρικά τεστ. Περιμένουμε και τους νέους ποδοσφαιριστές. Επίσημα ξεκινούμε 29 του μήνα στην Περιστερώνα. Θα πάμε εκεί λόγω έκτακτης ανάγκης, μιας και δεν μας παραχωρούν τα γήπεδα στο Μακάρειο. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Κυπερούντα 17-29 Ιουλίου», είπε και συνέχισε.

«Θέλουμε να κλείσουμε το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Ψάχνουμε για κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ, μέσο και επιθετικό», πρόσθεσε.

«Δούλεψα ένα μήνα στη Δόξα και με βοήθησε να βγάλω συμπεράσματα. Η Δόξα είχε κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ο στόχος μας είναι να μην είμαστε στις δύο ομάδες που θα πάνε απευθείας διαβάθμιση. Θέλουμε η ομάδα μας να είναι όσο πιο κοντά στην 6άδα και γιατί να μην κάνουμε την έκπληξη; Θέλουμε να αποφύγουμε την απευθείας διαβάθμιση και να είμαστε κοντά στην 6άδα. Πρέπει να βάζουμε ψηλούς στόχους. Η Δόξα είναι στην Α’ Κατηγορία για 8η συνεχόμενη χρονιά. Έχει γερά θεμέλια. Αυτό που της λείπει είναι ο κόσμος», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ