aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Έχουμε παίκτες που με εξέπληξαν σήμερα»

Σακκάς: «Έχουμε παίκτες που με εξέπληξαν σήμερα»

Οι δηλώσεις του Κώστα Σακκά μετά την ισοπαλία-αποκλεισμό της Δόξας με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης»:

«Να ευχηθώ στη Πάφο τα καλύτερα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε καλό παιχνίδι και να δοκιμάσουμε παίκτες. Στο τέλος δεν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Έγινε καλή προσπάθεια, είμαι ευχαριστημένος και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά.

Αγωνιστήκαν παίκτες για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο. Η προσοχή μας είναι στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, να πάρουμε αποτέλεσμα για την προσπάθεια που γίνεται για παραμονή. Τέσσερις ομάδες δίνουν μάχη, οι τρεις θα πάνε διαβάθμιση.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, όλοι είναι κοντά. Ακολουθεί για εμάς δύσκολος αγώνα (σ.σ.: με τον Ακρίτα), θα έρθουμε έτοιμοι. Έχουμε παίκτες που με εξέπληξαν σήμερα, τους δόθηκε η ευκαιρία. Επανέρχονται και παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών.

Είμαι στην ομάδα εδώ και κάποια παιχνίδια, δεν με ενδιαφέρει τι έκανε προηγουμένως η ομάδα. Βλέπουμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Έχουμε καλή ομάδα, παλεύουμε κάθε αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ