aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και τι είδαν»

Σακκάς: «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και τι είδαν»

Ο Κώστας Σακκάς αμφισβήτησε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Άρης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα 1-2 της Δόξας στη Λεμεσό. «Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και τι είδαν», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του:

«Ήρθαμε στη Λεμεσό με ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο δουλέψαμε αρκετά στη βδομάδα. Σε ένα βαθμό το είχαμε πετύχει. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε επιθέσεις. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή άμυνα και την κάναμε. Προηγηθήκαμε, όμως τα πράγματα χάλασαν με τις αναγκαστικές αλλαγές και δεν έχει να κάνει με τους παίκτες που μπήκαν. Δεχθήκαμε ένα γκολ εκεί που δεν το περιμέναμε. Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και τι είδαν. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για έναν διαιτητή να αλλάζει απόφαση όταν πηγαίνει στο VAR, αλλά έπρεπε να το δουν πιο προσεκτικά. Το δεύτερο γκολ ήταν δικό μας λάθος στην αντεπίθεση. Βλέπουμε μπροστά, διακρίνω βελτίωση στην ομάδα. Είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως θα είναι και το μεθεπόμενο και όλα. Συγχαρητήρια στον Άρη και στον προπονητή του, κάνουν εξαιρετική δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ