aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣακκάς: «Αφιερωμένη στον “Καραβίδα” η νίκη»

Σακκάς: «Αφιερωμένη στον “Καραβίδα” η νίκη»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Δόξας Κώστα Σακκά, μετά τη νίκη με 3-2 εις βάρος της Καρμιώτισσας, σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική που διεξήχθη στην Περιστερώνα:

«Αποκτάει μεγαλύτερη αξία η νίκη μας γιατί ήταν πολύ καλή φέτος η Καρμιώτισσα στη σεζόν. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο κάναμε κάποιες αλλαγές και ήμασταν αλλαγμένοι προς το καλύτερο. Τα έδωσαν όλα οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια. Υπάρχει δρόμος η ψυχολογία μας όμως ανεβαίνει. Θα δούμε πότε θα έρθουν οι παίκτες που ήταν τραυματίες».

«Είχαμε και κάποιους που δεν ήταν 100% και έπαιξαν. Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο μας (σ.σ.: Κώστα Χριστοδούλου «Καραβίδα») που ήθελε μια νίκη μετά από καιρό στο νέο μας γήπεδο. Έφτιαξε ένα γήπεδο που μπορεί να περηφανεύεται η Δόξα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Μπορεί να μην είναι πολλοί όμως μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ