aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑRotation νούμερο 1 από τον Χατζηλούκα

Rotation νούμερο 1 από τον Χατζηλούκα

Πέρα από τα δικαιολογημένα παράπονα για το πέναλτι που την έφερε πίσω στο σκορ στο 75ο λεπτό, η Δόξα έμεινε πίσω από τις καλές εμφανίσεις της απέναντι στην ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα στη Λάρνακα (0-3). Στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο καλές στιγμές (Παβλόφ 11’, Κάρλος 28’), αλλά ώς εκεί.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ταμπουρώθηκε γύρω από την περιοχή της και προσπαθούσε για το μηδέν παθητικό. Πάντως, πέρα από τη δεδομένη ποιοτική ανωτερότητα της αντιπάλου, άρα και του αυξημένου βαθμού δυσκολίας του παιχνιδιού, ο Λούκας Χατζηλούκας επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τους βασικότατους στα προηγούμενα ματς Νιλς Ζατλ και Άρμιν Γκρεμσλ.

Συν η υποχρεωτική απουσία του αρχισκόρερ του πρωταθλήματος Μπεράτ Σαντίκ (τραυματίας) και του Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς (άτυπη συμφωνία με την ΑΕΚ), καθώς και η επαναφορά του Νελσίνιο στο αρχικό σχήμα αντί του Ευσταθίου.

Σύνολο πέντε αλλαγές σε σχέση με τη σύνθεση του αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Πάντως, πολύς λόγος γινόταν στην περασμένη σεζόν για το rotation που έκανε ο Λούκας Χατζηλούκας σχεδόν σε κάθε ματς απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Αν θα παρουσιαστεί και στη συνέχεια το φαινόμενο, θα φανεί στη συνέχεια της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ