aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Ψήνει» Σακκά για επιστροφή

«Ψήνει» Σακκά για επιστροφή

Στη γνώριμη λύση που ακούει στο όνομα Κώστας Σακκάς προσέφυγαν στη Δόξα για τη θέση του προπονητή. Τα τελευταία 24ωρα γίνεται μια προσπάθεια από τους ανθρώπους του προσφυγικού σωματείου και δη τον πρόεδρο Κώστα Χριστοδούλου να «ψήσουν» τον Κύπριο τεχνικό για επιστροφή. Ο Σακκάς ήταν προπονητής της Δόξας για ένα χρόνο. Ανέλαβε στις 26 Φεβρουαρίου 2020 αντικαθιστώντας τον Ερανοσιάν και αποχώρησε με απόφαση της διοίκησης στις 9 Μαρτίου 2021.

Παρόλο που γενικώς η ομάδα είχε καλή παρουσία επί εποχής του, ξάφνιασε η απόφαση για απομάκρυνσή του. Ακολούθησαν άλλοι δύο προπονητές, Σατσιάς και Ευθυμίου, μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Δόξα μετά την αποχώρηση του Σακκά πέρασε δύσκολα και τώρα γίνεται προσπάθεια να δώσουν και πάλι τα χέρια οι δύο πλευρές. Είναι ένα ζήτημα που ενδέχεται να ξεκαθαρίσει ακόμη και σήμερα. Έχει διευθετηθεί ραντεβού για απόψε ανάμεσα στις δύο πλευρές, με στόχο να επιτευχθεί συμφωνία. Όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό από τις τηλεφωνικές συζητήσεις, η μπάλα είναι ξεκάθαρα στα πόδια του Σακκά.

Εφόσον επιστρέψει ο Κύπριος τεχνικός στη Δόξα, στη θέση του γυμναστή θα βρεθεί και πάλι ο Χριστόδουλος Παγλάς με τον οποίο συνεργάστηκαν στην ομάδα της Κατωκοπιάς, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ