aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΨάχνουν τη νίκη και τα οφέλη της

Ψάχνουν τη νίκη και τα οφέλη της

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως το σημερινό στο Μακάρειο (18:00 Cytavision 1, Active) όπου αγωνίζονται ομάδες του ίδιου βεληνεκούς και στόχων, η νίκη είναι ακόμα πιο σημαντική από κάθε άλλη. Και αυτήν θα κυνηγήσουν Δόξα και Νέα Σαλαμίνας στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο της πρωτεύουσας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα έχει τέσσερις βαθμούς μέχρι στιγμής και θα επιδιώξει τη δεύτερή της νίκη μετά το 2-1 επί του Ερμή, για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική της θέση. Ενδεχόμενο δεύτερο τρίποντο απέναντι σε άλλη μία ανταγωνίστρια θα είναι «χρυσάφι» για τους πράσινους, οι οποίοι κατάφεραν να αφήσουν πολύ καλές εντυπώσεις με την αγωνιστική τους παρουσία στα πρώτα ματς.

Με εξαίρεση έναν μικροτραυματισμό που ταλαιπωρεί τον Τιάγκο Γκόμες, η Δόξα δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Στα θετικά καταγράφεται το γεγονός πως οι παίκτες που αποκτήθηκαν τελευταίοι, είναι καλύτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης και έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Από πλευράς της, η Νέα Σαλαμίνα ψάχνει την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν. Έπειτα από την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη αγωνιστική, είναι λογικό να σκέφτεται αλλαγές ο Λιάσος Λουκά προκειμένου να επέλθει βελτίωση απέναντι στους πράσινους της Κατωκοπιάς.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος θα απουσιάσει για διάστημα δύο εβδομάδων λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο κεντρικός αμυντικός Νταβίντ Γκράσι, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες- υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ