aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΨάχνει «διπλό»-προβάδισμα εξάδας

Ψάχνει «διπλό»-προβάδισμα εξάδας

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια, η Δόξα στοχεύει άμεση επάνοδο στις επιτυχίες. Θα ψάξει σήμερα «διπλό» επί του Ερμή στο «Αμμόχωστος» (19:00) για να συνεχίσει να έχει το προβάδισμα παρουσίας στην εξάδα με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Θα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για την προσφυγική ομάδα και το κίνητρο για τον Σακκά και τους παίκτες του είναι τεράστιο.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μπόλιεβιτς και Ολιβέιρα λόγω καρτών και τον Μέσκα που είχε αυτοκινητικό ατύχημα το Σάββατο μετά την προπόνηση, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο. Ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αντιθέτως, σε σχέση με το προηγούμενο ματς, επανέρχονται οι Τραϊτσέφσκι και Εγγλέζου.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σισκόφσκι. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Μιντίκκης, Μουχτάρης, Χριστοφή, Εγγλέζου. Στη μεσαία γραμμή οι Τραϊτσέφσκι, Ασαμόα και Οικονομίδης. Στη επίθεση ο Καρλίτος δεξιά, ο Κίκας ή ο Κάρλος αριστερά και ο Σαντίκ στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ