aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΨάχνει αμυντικό με ηγετικές ικανότητες

Ψάχνει αμυντικό με ηγετικές ικανότητες

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Αλεξάντρε Καρλάο από τη Δόξα, η κύρια προσοχή του Λούκα Χατζηλούκα (φωτό) επικεντρώθηκε στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Από εκεί και πέρα, παρακολουθούνται και οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις του Μπεράτ Σαντίκ με την Ταραγόνα και αν δοθεί η ευκαιρία, θα αποκτηθεί και αυτός.

Αναφορικά με το θέμα του σέντερ μπακ, υπάρχουν επαφές με μετεγγραφικούς στόχους, οι οποίοι όμως δεν είναι εύκολο να πουν το «ναι». Ο Χατζηλούκας έθεσε ψηλά τον πήχη, αναζητώντας οπισθοφύλακα με ηγετικές ικανότητες και οι ποδοσφαιριστές που προσεγγίστηκαν αποτελούν δύσκολους στόχους. Γίνεται προσπάθεια για να εξασφαλιστεί θετική απάντηση, αλλά αν δεν έρθει θα γίνει στροφή σε αναζήτηση άλλων παικτών παρόμοιας κλάσης. Όπως πληροφορούμαστε, ο Κύπριος προπονητής είναι διατεθειμένος να το πάρει όσο μπορεί ώσπου να βρει αμυντικό, ο οποίος θα πληροί τις προδιαγραφές.

Άλλωστε το ρόστερ είναι γεμάτο από ποδοσφαιριστές και όταν την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη προπόνηση, δεν θα υπάρχουν ελλείψεις. Επομένως, μπορεί να αρχίσει η προετοιμασία με το υφιστάμενο ρόστερ και στην πορεία να γίνει η προσθήκη του επόμενου ή των επόμενων αποκτημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ