aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠρώτος Vs Ουραγός, αλλά αμφίρροπο

Πρώτος Vs Ουραγός, αλλά αμφίρροπο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο πρωτοπόρος του β’ γκρουπ Ερμής, θα υποδεχτεί σήμερα την ουραγό Δόξα. Υπό άλλες συνθήκες, ο γηπεδούχος θα είχε την ετικέτα του φαβορί, αλλά τα δεδομένα καθιστούν το παιχνίδι αμφίρροπο. Η φιλοξενούμενη καίγεται για βαθμούς, ώστε να ελπίζει σε ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων, σε σχέση με τις ομάδες που κυνηγά (κατά κύριο λόγο την Καρμιώτισσα και τον Άρη). Σαφέστατα θα είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Ερμής θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ή να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του στον β’ όμιλο. Εντούτοις, τα πολύ σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «φτεροπόδαροι» δένουν τα χέρια του Κάρλος Κορμπεράν και τον αναγκάζουν να προβεί σε αλλαγές στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Εκτός πλάνου βρίσκονται οι τραυματίες Μπάουμαν, Αλεξίου και Ντε Βρίσε, όπως και οι τιμωρημένοι Ψάλτης, Κέζος και Μαρτίνιουκ. Αμφίβολη είναι για ακόμη μία φορά η συμμετοχή του Μαϊσουράντζε.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ κατά την τρέχουσα σεζόν. Τα αγωνιστικά δεδομένα του δίνουν την ευκαιρία να τους αξιολογήσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Άλλωστε, στα εναπομείναντα παιχνίδια, ο Κορμπεράν θα πάρει και κάποιες αποφάσεις για το μέλλον ορισμένων παικτών από το υφιστάμενο ρόστερ.

Από την πλευρά της, η Δόξα έχει ανάγκη το διπλό, ελπίζοντας ότι είτε ο Άρης είτε η Καρμιώτισσα θα στραβοπατήσουν απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό, αντιστοίχως. Για την ώρα, απέχει πέντε βαθμούς και ελπίζει ότι θα μειωθεί η διαφορά με το πέρα της 32ης αγωνιστικής, ώστε να παλέψει με περισσότερες ελπίδες για την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία.

Το θετικό για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι ότι επέστρεψαν στη διάθεσή του οι Λεονάρντο και Σεράν, οι οποίοι θα πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας. Εκτός πλάνου, όμως, βρίσκονται οι τραυματίες Σάντσεθ και Χατζηφραγκίσκου, καθώς και ο τιμωρημένος Φοφανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ