aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠρώτη νίκη για την ΕΝΠ στο ντεμπούτο Σιβιέρο

Πρώτη νίκη για την ΕΝΠ στο ντεμπούτο Σιβιέρο

Έκανε σεφτέ το Παραλίμνι στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας. Οι βυσσινί νίκησαν τη Δόξα 3-1, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη και παράλληλα ξεπέρασαν την αντίπαλο τους στη βαθμολογία.

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα μπρούσαν να φανταστούν τέτοιο ξεκίνημα στην Ένωση, καθώς πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά στον αγώνα σκόραραν δύο φορές. Στο 2’ ο Αγκίρι πέρασε την κάθετη πάσα στον Θεοδώρου που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον Γκρεμσλ για το 0-1, ενώ στο 4’ ο Ριέρα έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, κράτησε και είδε την κίνηση του Θεοδώρου ο οποίος πλάσαρε ξανά εύστοχα για το 0-2! Στο 37’ μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Κάρλος ο οποίος έκανε πολύ καλό σουτ και μείωσε σε 1-2 κι αφού ο ίδιος παίκτης απείλησε στιγμές νωρίτερα με σουτ εντός περιοχής αλλά είχε αποκρούσει σωτήρια ο Κλέιμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο, ωστόσο ήταν οι φιλοξενούμενοι εκείνοι που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 57’ από την εκτέλεση κόρνερ του Αγκίρι, ο Κυριάκου πιο ψηλά από όλους έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-3 για την Ένωση. Η Δόξα προσπάθησε για κάτι καλό, ωστόσο το αποτέλεσμα παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στάδιο: Mακάρειο

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Κάρλος, Μπόλιεβιτς (Ιτάλο 62′), Ασαμόα, Αλεξάνδρου, Τραϊτσέφσκι, Μιντίκκης, Καρλάο, Χριστοφή (Καρλίτος 34΄), Μπραμπίλια (Βαλέντε 62′)

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κλέιμαν, Αγγελή, Θεοδώρου (Κουμής 74′), Κυριάκου, Αμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς, Αγκίρι (Στάροκιν 67′), Βαλλιάνος, Στεπάνιακ, Ριέρα (Κάρλος 40΄), Μαϊσουράτζε.

Σκόρερ: 37′ Κάρλος / 3′, 4′ Θεοδώρου, 57′ Κυριάκου

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου

Α’ Βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου

Β’ Βοηθός: Κυριάκος Σωκράτους

4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ