aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠρώτα η πρεμιέρα, μετά οι προσθήκες

Πρώτα η πρεμιέρα, μετά οι προσθήκες

Την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι στο Μακάρειο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ολοκληρώνει σήμερα η Δόξα. Ο Λούκα Χατζηλούκας θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του για τον τρόπο που θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση, ελπίζοντας ότι θα τους καθοδηγήσει στην πρώτη νίκη τη φετινή σεζόν.

Ο Κύπριος τεχνικός τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς δεν έχει να αντιμετωπίσει απουσίες, έτσι θα παρατάξει τους παίκτες που θεωρεί καλύτερους και πιο έτοιμους αγωνιστικά για ν’ ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με τους μαυροπράσινους.

Σε ό,τι αφορά στα θέματα προγραμματισμού, οι προσπάθειες για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και επιθετικού συνεχίζονται, με τις εξελίξεις ν’ αναμένονται μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, η προσφυγική ομάδα θα «κλείσει» μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ