aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠρόσθεσε στο ρόστερ και τον Τιντσού

Πρόσθεσε στο ρόστερ και τον Τιντσού

ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Υπέγραψε προσύμφωνο με τη Δόξα Κατωκοπιάς ο Ρουμάνος αμυντικός Ραζβάν Τίντσου. Ο 31χρονος αμυντικός αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Μποτοσάνι, ομάδα Α’ Κατηγορίας της Ρουμανίας, με την οποία κατέγραψε 41 συμμέτοχες. Αναμένεται στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί η προσθήκη του στο ρόστερ της Δόξας.

Επίσης, η ομάδα της Κατωκοπιάς βρίσκεται στο ψάξιμο για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, με την όλη διαδικασία να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Αναζητεί έναν έμπειρο επιθετικό περιοχής και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ήδη σταλθεί προτάσεις σε επιθετικούς και αναμένεται η απάντησή τους. Αναλόγως των εξελίξεων, βεβαίως, θα πράξουν.

Διαβάστε επίσης: Πάει για άλλον

Στη Δόξα αναζητούν έναν επιθετικό, ο οποίος θα αντικαταστήσει επάξια τον Μπεράτ Σαντίκ, τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας και τέταρτο καλύτερο στο πρωτάθλημα, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει 18 γκολ. Ο Φινλανδός επιθετικός δεν θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Κατωκοπιάς και αναζητεί το νέο σταθμό στην καριέρα του σε μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Στο ακουστικό για τρεις μετεγγραφές…

Η απόκτηση του Τίντσου, θα αποτελέσει τη δέκατη μετεγγραφή της προσφυγικής ομάδας καθώς ήδη αποκτήθηκαν οι Λοΐζου, Πατσέκο, Φρίμπογνκ, Περέιρα, Ευσταθίου, Ντε Αμπρέου, Χατζηβασίλης, Φερνάντες και Κρίνσκι. Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Σαντίκ, Γουίλσον, Πουτζιουρής, Χατζηφραγκίσκου, Κιφουετί, Ενγκουενέ, Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ