aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠρος παραμονή ο Χατζηλούκας

Προς παραμονή ο Χατζηλούκας

Η παραμονή του Λούκα Χατζηλούκα (φωτό) στον πάγκο της Δόξας κερδίζει έδαφος. Αν και δεν υπάρχει υπογραφή συμβολαίου, η διοίκηση επιθυμεί τη συνέχεια της συνεργασίας της μαζί του. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του Κύπριου προπονητή, επομένως είναι θέμα τυπικής διαδικασίας να επικυρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, οι παράγοντες των πρασίνων σκοπεύουν να προχωρήσουν σε διαφοροποίηση του έμψυχου δυναμικού με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί ενισχυμένη σε σχέση με τη λήξασα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση θα αποφασίσει την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, η οποία αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου. Ο Κώστας Χριστοδούλου σκέφτεται να επανέλθει στην προεδρία, ωστόσο περιμένει οικονομική συμβολή από παράγοντες και φίλους του σωματείου. Μεθαύριο άλλωστε θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μελών του συλλόγου, με στόχο να συζητηθεί το οικονομικό. Οι πράσινοι αναζητούν το ποσό των 60.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ