aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠρος κλείσιμο Γάλλου στόπερ, περιμένει Μπόλιεβιτς - Λουίς Κάρλος

Προς κλείσιμο Γάλλου στόπερ, περιμένει Μπόλιεβιτς – Λουίς Κάρλος

Από τις τάξεις της Δόξας εκφράζεται αισιοδοξία ότι ώς το τέλος της εβδομάδας θα κλείσει το κεφάλαιο της απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Όπως γράψαμε και χθες, οι πράσινοι είναι κοντά στην απόκτηση Γάλλου για τη θέση, ενώ σε περίπτωση που στραβώσει κάτι εξετάζονται και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στην επιστροφή του Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς, αυτή ήταν προγραμματισμένη για ψες, επομένως άλλος ένας ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του Λούκα Χατζηλούκα. Απομένει λοιπόν ο Λουίς Κάρλος, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση της Δόξας για παρατεταμένες διακοπές. Η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για την άλλη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, αύριο θα διεξαχθεί το φιλικό με την αιγυπτιακή Ζάμαλεκ στην Κακοπετριά και θα αρχίσει στις 17:30. Θα είναι το πρώτο τεστ του καλοκαιριού, που ασφαλώς δεν θα προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα. Ο Κύπριος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει όσους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ