aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠράσινα πανηγύρια και διαιτητικές γκάφες! (vid)

Πράσινα πανηγύρια και διαιτητικές γκάφες! (vid)

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Δόξας στο Τσίρειο, χάρις σε τέρμα του Γιούσεφ το 89’. Οι πράσινοι της Λεμεσού ευτύχισαν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από πολύ καιρό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Δόξα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά αξιόλογες χαμένες ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, ενώ δικαιολογημένα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ένα γκολ που δεν της δόθηκε (η μπάλα πέρασε τη γραμμή μετά από προσπάθεια του Σαντίκ) και ένα πέναλτι που έπρεπε να καταλογιστεί υπέρ της.

Με το… καλημέρα ο Άρης πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Γκρεμσλ με εντυπωσιακή απόκρουση δεν άφησε τον Μαραγκουδάκη να χρηστεί σκόρερ μετά από κεφαλιά του Ελλαδίτη στράικερ στο 6’. Ακολούθως η Δόξα ανέβασε στροφές και το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν σε 4-5 περιπτώσεις, ενώ ο Άρης δυσκολευόταν πολύ στην επιθετική του ανάπτυξη. Η αστοχία των παικτών και η αδυναμία των ομάδων να επιτεθούν οργανωμένα και δημιουργήσουν κραυγαλέες ευκαιρίες, είχαν ως αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί 0-0.

Στην επανάληψη, η ομάδα η οποία είχε το… πάνω χέρι, ήταν η Δόξα η οποία έδειξε μεγαλύτερη διάθεση και έβρισκε πιο εύκολα τους χώρους για να πλησιάσει την αντίπαλη εστία. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ισορρόπησε κάπως από το 75’ κι έπειτα, αλλά οι προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Χριστόπουλου, ήταν άκαρπες.

Στο 83’, ο Σαντίκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια ο Νουρεντινόφσκι την απομάκρυνε μέσα από την γραμμή και έπρεπε η φάση να μετρήσει ως γκολ, με βάσει πάντα τα τηλεοπτικά ριπλέι. Στο ξεκίνημα της φάσης, ο Σαντίκ έπρεπε να υποδειχθεί σε θέση οφ σάιντ, αλλά από τη στιγμή που συνεχίστηκε το ματς, δικαιολογημένα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν που δεν καταχωρήθηκε το τέρμα.

Όλα αυτά  μέχρι τα τελικά στάδια της αναμέτρησης, καθώς στο 89’ ο Άρης έφθασε στη… Γη της Επαγγελίας με τον Γιούσεφ, ο οποίος με άπιαστη κεφαλιά μετά από σέντρα του Μουλόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο, αφού το 1-0 υπέρ των πρασίνων της Λεμεσού έμεινε αναλλοίωτο. Αξίζει να αναφερθεί πως λίγο νωρίτερα (87′) η Δόξα έπρεπε να πάρει πέναλτι μετά από χέρι του Ντρομπάροφ σε σουτ του Σαντίκ, αλλά ο διαιτητής Νεόφυτος Νεοφύτου είχε αντίθετη άποψη.

Άρης (Γιάννης Χριστόπουλος): Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ντρομπάροφ, Κούσας, Ευσταθίου, Ράντου (48′ Γιούσεφ), Μαραγκουδάκης, Α. Παχίπης, Ενγκολόκ (62′ Κ. Παναγή), Εγγλέζου, Ιονίτσα (78′ Πάγκαλος).

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Πουτζιουρής (89′ Μπα), Μουχτάρης, Ρεδόνδο, Θ. Ιωάννου, Κιφουετί (65′ Παπαφώτης), Ενινφούλ (65′ Κένιντι), Aσαμόα, Λουίς Κάρλος, Ζατλ, Σαντίκ.

Σκόρερ: 89′ Γιούσεφ.

Κίτρινες: Μουλόπουλος, Γιούσεφ, Μαραγκουδάκης (6η) / Ενινφούλ (3η), Σαντίκ, Ρεδόνδο (3η).

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Α’ βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Β’ βοηθός: Όμηρος Τιωρτζής.

Τέταρτος: Κώστας Ψευδιώτης.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ