aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠοντικός: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για αυτούς» - Ευθυμίου: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Ποντικός: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για αυτούς» – Ευθυμίου: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Δύσκολο για τους νεαρούς να ανταποκριθούν σε τέτοια παιχνίδια, όπως τόνισε ο προπονητής της Καρμιώτισσας Γιαννάκης Ποντικός μετά την ήττα από τη Δόξα, ωστόσο ελπίζει είπε να πάρουν πράγματα μέσα από αυτά.

Ευχαριστημένος από το ντεμπούτο του δήλωσε ο προπονητής της Δόξας Άγγελος Ευθυμίου, μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας, την οποία αφιέρωσε στον πρόεδρο της ομάδας που έχει και την ονομαστική του εορτή. Όπως είπε ωστόσο ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, και από αύριο στη Δόξα σκέφτονται μόνο τη Νέα Σαλαμίνα.

Όσα δήλωσε ο Γιαννάκης Ποντικός:

«Συγχαρητήρια στη Δόξα για τη νίκη της και καλή συνέχεια. Κάθε εβδομάδα δίνουμε ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για αυτούς να ανταποκριθούν. Ελπίζω όμως να πάρουν πράγματα μέσα από αυτά τα παιχνίδια».


Όσα δήλωσε ο Άγγελος Ευθυμίου:

«Όταν στο ντεμπούτο σου καταφέρνεις να πάρεις το τρίποντο δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος. Ήταν κρίσιμο παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τόσο για ψυχολογικούς, όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Αφιερωμένη η νίκη στον πρόεδρο που έχει και την ονομαστική του εορτή. Οι παίκτες μου έδειξαν σοβαρότητα σε ένα παιχνίδι που μόνο να χάσεις έχεις, πριν από την έναρξή του. Πήραμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Από αύριο σκεφτόμαστε τη Νέα Σαλαμίνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ