aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠολύ σκληρή για να «πεθάνει» η Δόξα… (video)

Πολύ σκληρή για να «πεθάνει» η Δόξα… (video)

Η Δόξα νίκησε την Καρμιώτισσα με 3-0 στο Μακάρειο και με τη νίκη της αυτή έχει πλέον βάσιμες ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς έφτασε στους τέσσερις βαθμούς απόσταση από την ομάδα της Λεμεσού, ενώ θα μειωθεί και η βαθμολογική της απόσταση από τον Άρη ή τον Εθνικό (ή και από τους δύο αν τελειώσει ισόπαλος ο αγώνας μεταξύ τους).

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα η Δόξα άνοιξε το σκορ με πλασέ του Φοφανά, μετά από ατομική ενέργεια του Μπραούλιο. Η Δόξα συνέχισε να πιέζει και στο 25’ το σουτ του Τιάγκο Γκόμες βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω. Στο 44’ ο Κορομίνας με πλασέ έκανε το 2-0, μετά από μπαλιά του Ρούντι.

Μετά το γκολ του Γκόμες 46’, μετά από μπαλιά του Κορομινάς, το αποτέλεσμα είχε πλέον κριθεί, με την Δόξα να παίρνει τους πολύτιμους τρείς βαθμούς στο φινάλε.

Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας (8/4), ενώ η Καρμιώτισσα υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα την ίδια μέρα.

Δόξα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Χατζηφραγκίσκου, Ρούντι (78’ Κένιντι), Ρεδόνδο, Γκόμες (82’ Σάντσες), Μπραούλιο, Κορομίνας, Λεονάρντο, Φοφανά (87’ Κάστρο), Ενινφούλ, Σεράν, Παουλίνιο.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Νταγκόγιεβιτς, Ταραλίδης, Γουίλερ, Μπάρμπαρο (66’ Πάντος), Αντάμοβιτς, Αρότσα, Σταύρου (46’ Πάσεκ), Λοκόμπε, Πόλιανετς, Σάλιακας, Όρντος (66’ Βαττής).

Σκόρερ: 2’ Φοφανά, 44’ Κορομινάς, 46’ Γκόμες.

Κίτρινες: Φοφανά, Γκόμες, Σεράν / Μπάρμπαρο, Βαττής.

Κόκκινες: -.

Γηπεδο: Μακάρειο

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Α’ Βοηθός: Αριστείδης Χρίστου.

Β’ Βοηθός: Νίκος Καλησπέρας.

Τέταρτος: Νικόλας Νεοκλέους.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ