aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠατσέκο - Παβλόφ και επίσημα

Πατσέκο – Παβλόφ και επίσημα

Η Δόξα ανακοινώνει μέρα με τη μέρα την απόκτηση των παικτών, με τους οποίους έχει προ πολλού συμφωνήσει και τα ονόματά τους έχουν διαρρεύσει και επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό. Χθες λοιπόν ήταν η σειρά του Έντγκαρ Πατσέκο και του Ιεβγκέν. Ο Μεξικανός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ερμή, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 12 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποκτήθηκαν κατά το τρέχον καλοκαίρι.

«Γεννήθηκε στις 22/01/1990 (28 ετών) και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Άτλας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τιγκρές, Λεόν, Σακατέκας, Κερέταρο, Χουαρές, Γκανγόν Αλ Ναΐμα. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Ερμής Αραδίππου. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 10», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των πρασίνων. Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα θα μεταβεί στην Κυπερούντα η ομάδα της Κατωκοπιάς, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Η Δόξα ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Ιεβγκέν Παβλόφ. Γεννήθηκε στις 12/3/1991 (27 ετών) και αγωνίζεται ως επιθετικός. Άρχισε την καριέρα του από τη Βόλιν Λουτσκ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Σεβαστόπολ, Σοκόλ Σαράτοφ, Μλάντοστ. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Βάσας. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 28. Καλωσορίζουμε τον Ιεβγκέν Παβλόφ στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία», αναφέρει η ανακοίνωση των πρασίνων για τον Παβλόφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ