aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠαρελθόν ο Φρίμπονγκ

Παρελθόν ο Φρίμπονγκ

ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αποχώρησε από τη Δόξα ο Εμανουέλ Φρίμπονγκ αφού ο ποδοσφαιριστής δεν πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην ομάδα της Κατωκοπιάς θα ψάξουν προς άλλες κατευθύνσεις. Θετικά ήταν πάντως τα πρώτα συμπεράσματα από τον τεχνικό της Δόξας Κατωκοπιάς, Λούκα Χατζηλούκα στο πρώτο φιλικό ξεμούδιασμα για την ομάδα.

Η ομάδα άρχισε την προετοιμασία της από την περασμένη Δευτέρα και αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ που είναι σαφώς πιο έτοιμος σε θέμα προετοιμασίας και φυσικής κατάστασης, αφού στις 11 Ιουλίου δίνει τον πρώτο του επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά αφού έχουν αποκτηθεί πολύ νέοι ποδοσφαιριστές και θέλουν χρόνο για να «δέσουν» μεταξύ τους και η ομάδα να αποκτήσει την απαραίτητη ομοιογένεια. Στο διάστημα της προετοιμασίας και μέχρι την έναρξη και του πρωταθλήματος ο τεχνικός των πρασίνων θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω προσθαφαιρέσεις στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ