aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠαπαφώτης: «Να αγωνισθώ σε υψηλότερο επίπεδο…»

Παπαφώτης: «Να αγωνισθώ σε υψηλότερο επίπεδο…»

Την επιθυμία του να αγωνισθεί σε υψηλότερο επίπεδο, εξέφρασε ο Βασίλης Παπαφώτης. Ο εκ των κορυφαίων παικτών της Δόξας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, γνωρίζει πως έχει στρέψει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αλλά επί της παρούσης δεν έχει προκύψει η οποιαδήποτε επίσημη πρόταση.

«Θέλω να αγωνιστώ σε ψηλότερο επίπεδο. Τον Μάιο, το συμβόλαιο μου τελειώνει. Θα ψάξω να δω τι θα γίνει. Ο στόχος μου είναι να μείνω συγκεντρωμένος και να βοηθήσω τη Δόξα. Έγιναν κουβέντες με ομάδες, αλλά όχι επίσημες. Δεν μπορείς να κάνεις πλέον κουβέντα για τίποτα μετά την πανδημία με τον κορωνοϊό», τόνισε χαρακτηριστικά  μιλώντας στο Sports 1.

«Θα είναι δύσκολες οι συνθήκες το καλοκαίρι. Το καλύτερο είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για επανεκκίνηση μ’ αυτή την κατάσταση. Θεωρώ ότι πρέπει να τελειώσει αυτό το κακό και μετά να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ