aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠάντις και Μουκτάρης… έφεραν Τζολοβάρτ

Πάντις και Μουκτάρης… έφεραν Τζολοβάρτ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ατυχία χτύπησε τον Αλεξάντερ Πάντιτς και μαζί τη Δόξα. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, το όνομα του οποίου «έπαιξε» έντονα το προηγούμενο διάστημα αφού αποτέλεσε μετεγγραφικό στόχο των ΑΕΚ και ΑΕΛ, τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση. Συγκεκριμένα, υπέστη κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του ποδιού του μετά από πάτημα συμπαίκτη του. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο με τέσσερις εβδομάδες. Η Δόξα κινήθηκε άμεσα, την ίδια μέρα και συμφώνησε με τον Ρομάν Τζολοβάρτ που ήταν εκτός πλάνου της ΑΕΚ. Ο 28χρονος Ισπανός αρχίζει από σήμερα προπονήσεις μετην ομάδα της Κατωκοπίας.

Το χτύπημα με τον Πάντιτς ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά από αυτό του Μουκτάρη, που υπέστη σοβαρής μορφής διάσειση στο ματς με την Καρμιώτισσα. Πάντιτς και Μουκτάρης δεν υπολογίζονται ενόψει ΑΕΚ και ο Σακκάς πονοκεφαλιάζει για τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας. Χριστοφή και Άδωνη είναι οι επικρατέστεροι, ενώ θέση στα στόπερ μπορεί να καλύψει και ο Τραϊτσέφσκι, αν και είναι μέσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ