aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠάνοπλη στοχεύοντας στο «διπλό»

Πάνοπλη στοχεύοντας στο «διπλό»

Ένα ακόμα σημαντικό και συνάμα δύσκολο ματς περιμένει αύριο τη Δόξα. Η προσφυγική ομάδα θα μεταβεί στην Πάφο για ν’ αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, έχοντας ως στόχο της την κατάκτηση της νίκης, που θα της δώσει τη δυνατότητα να αναρριχηθεί βαθμολογικά κι επιπλέον να αποκτήσει περίσσια αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι γνωρίζουν τα εμπόδια που θα βρουν στον δρόμο τους και καλούνται να τα υπερπηδήσουν για να πάρουν το ζητούμενο.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Λούκα Χατζηλούκα να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, κάτι που σημαίνει πως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η Δόξα θα αντιμετωπίσει πάνοπλη την Πάφος FC. Ο Σισοκό αναμένεται πως θα βρίσκεται στην αποστολή, όμως εάν δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Εν τω μεταξύ, μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης, η αποστολή της ομάδας της Κατωκοπιάς θα πάει στο Τσίρειο για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας κι ακολούθως θα καταλήξει σε ξενοδοχείο στην Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ