aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠαίρνει τα όρη και τα βουνά

Παίρνει τα όρη και τα βουνά

Από σήμερα η Δόξα θα μεταφερθεί στην Κυπερούντα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Λούκας Χατζηλούκας θα έχει τρεις εβδομάδες στη διάθεσή του για να βάλει τις βάσεις, ώστε να καταστήσει τους πράσινους και πάλι ανταγωνιστικούς στη νέα σεζόν. Στη δημιουργία της ομάδας και της απόκτησης ομοιογένειας θα συμβάλουν ασφαλώς τα φιλικά που θα δώσουν οι πράσινοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ήδη έδωσαν ένα με τον ΑΠΟΕΛ στο Μακάρειο (1-3) και έπονται τα ακόλουθα: Αλκή (20/7), Ερμής (25/7), Καρμιώτισσα (1/8), Ένωση Νέων Παραλιμνίου (3/8), Αναγέννηση (8/8) και Νέα Σαλαμίνα (18/8). Επίσης, γίνεται προσπάθεια διευθέτησης φιλικού με την ΑΕΛ στις 11/8.

Εν τω μεταξύ, η Δόξα ανακοίνωσε προψές την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Μπόρχα Φρέιρ, με τον οποίο είχαν συμφωνηθεί τα πάντα εδώ και αρκετό καιρό και το μόνο που απέμενε ήταν να έρθει στην Κύπρο για να υπογράψει, όπως κι έγινε: «Το Σωματείο Δόξα ΘΟΪ Κατωκοπιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Μπόρχα Φρέιρ Φερνάντεθ. Ο Μπόρχα Φρέιρ γεννήθηκε στις 30/01/1998 (20 ετών) και αγωνίζεται ως αμυντικός. Άρχισε την καριέρα του από τη Ρασίνγκ ντε Φερόλ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Γκαλίθια ντε Καράνθα και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Ρασίνγκ ντε Φερόλ. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 12. Καλωσορίζουμε τον Μπόρχα Φρέιρ στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ