aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠαίρνει Ποντικό, στη Σπόρτινγκ ο Φασουλιώτης, στη Φινλανδία ο Χριστοφή

Παίρνει Ποντικό, στη Σπόρτινγκ ο Φασουλιώτης, στη Φινλανδία ο Χριστοφή

Στη Δόξα με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα, θα παραχωρηθεί ο Γιώργος Ποντικός. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, που ανακοινώθηκε από την ομάδα της Λεμεσού στις 30 Νοεμβρίου 2021, με απόφαση του Τσόρνιγκερ δεν θα εγγραφεί στο ρόστερ αυτή την περίοδο, έχοντας ως στόχο την προσθήκη έμπειρου ποδοσφαιριστή. Η Δόξα δεν έμεινε αδιάφορη για τον Ποντικό, από τη στιγμή που έψαχνε για ακραίο επιθετικό ποδοσφαιριστή. Με αυτή την κίνηση δεν επιβάλλεται να αποδεσμεύσει παίκτη από το υφιστάμενο ρόστερ.

Εξάλλου, στην Πορτογαλία για δοκιμαστικά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα μεταβεί αύριο ο Μάριος Φασουλιώτης. Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός της Δόξας παρακολουθείται το τελευταίο διάστημα από τους σκάουτερ της πορτογαλικής ομάδας. Ο Μαρτίνος Χριστοφή, που τέθηκε εκτός ομάδας, θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Φινλανδίας. Η Δόξα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ