aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠαίρνει και τον Χαμντί Μπιλάλ

Παίρνει και τον Χαμντί Μπιλάλ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο γνώριμος από την παρουσία του σε Αλκή και Ολυμπιακό Χαμντί Μπιλάλ θα αποτελέσει την τέταρτη και τελευταία προσθήκη της Δόξας για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 29χρονος Αλγερινός εξτρέμ προπονείται ήδη με την ομάδα της Κατωκοπιάς και θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Την ίδια ώρα, στη Δόξα αναμένουν αύριο στην Κύπρο τον 21χρονο Πορτογάλο Ντουάρτε Βαλέντε και τον 29χρονο Σκοπιανό Ντάρκο Γκλίσιτς, για ολοκλήρωση της μετεγγραφής τους. Ο πρώτος είναι μέσος και ο δεύτερος αριστερός μπακ.

Εξάλλου, ο Φρεντερίκ Μπουγιότ, η πρώτη μετεγγραφική κίνηση της Δόξας, άρχισε προπονήσεις αλλά φαίνεται να θέλει δουλειά και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος στα πρώτα ματς στο 2021. Η ομάδα, υπό τις οδηγίες του Σακκά, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, που θα γίνει αύριο στο «Αμμόχωστος». Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ολιβέιρα, Εγγλέζου και Ασαμόα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ