aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠαιχνίδι… έξι βαθμών!

Παιχνίδι… έξι βαθμών!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας είναι το σημερινό παιχνίδι που θα γίνει στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και την ΑΕΖ, με το οποίο θα πέσει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής και του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Cyta. Η γηπεδούχος Δόξα είναι καθηλωμένη στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς και η αντίπαλός της μια θέση πιο πάνω με 8 βαθμούς. Γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι το μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο χαρακτηρίζεται και από τις δυο πλευρές ως έξι βαθμών.

Η Δόξα με νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Ισπανό Κάρλος Κορμπεράν, θα αναζητήσει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και μόλις την πρώτη στην έδρα της. Στον προσφυγικό σύλλογο προσδοκούν πως η παρουσία νέου τεχνικού θα λειτουργήσει θετικά και η ομάδα θα παρουσιαστεί με καλή ψυχολογία και θα φθάσει στην επιτυχία.

Αναμένουν ότι επιτέλους θα αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και θα κάνει το βήμα, που θα της επιτρέπει να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Με επιτυχία θα ξεπεράσει την αντίπαλό της στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Κορμπεράν δεν υπολογίζει τον Γκόμες, ενώ λόγω της παρουσίας νέου προπονητή η ενδεκάδα της ομάδας αποτελεί και γρίφο αφού ίσως ο Ισπανός θελήσει να αλλάξει, τόσο πρόσωπα όσο και τρόπο παιχνιδιού.

Στην ΑΕΖ δεν θέλουν να σκέφτονται με τίποτα το ενδεχόμενο υποχώρησης και πάνε στο Μακάρειο για το διπλό. Η ομάδα του Ζακακίου κόλλησε στους 8 βαθμούς και θα ψάξει τη δεύτερή της επιτυχία στο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Γαρπόζη δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο μόνο τη νίκη αφού και η ισοπαλία θα αποτελέσει βήμα σημειωτόν. Ο Κύπριος τεχνικός θα παρατάξει ό,τι καλύτερο για να «χτυπήσει» η ομάδα του τη νίκη. Η αποστολή των πρασίνων του Ζακακίου φαντάζει δύσκολη, ωστόσο υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και πιστεύουν πως από τους ίδιους θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ