aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠάφος-Δόξα: Υπό το βάρος της πίεσης

Πάφος-Δόξα: Υπό το βάρος της πίεσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο κρύβουν μεγάλη πίεση και για τους δύο μονομάχους, καθώς εκτός από την ανάσα των τριών πόντων είναι το γόητρο στη μέση. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο η Πάφος FC όσο και η Δόξα, που θα αναμετρηθούν σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (17:00 Cablenet 1), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Είναι παιχνίδι στο οποίο μεγάλο ρόλο θα παίξει η τακτική και η δραστηριότητα των ποδοσφαιριστών. Με βάση τα όσα έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες, αναμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς, στο οποίο ελαφρύ προβάδισμα έχουν οι «γαλάζιοι» οι οποίοι αγωνίζονται στην έδρα τους. Αντίθετα, οι «πράσινοι» της Κατωκοπιάς δεν τα πηγαίνουν καλά φέτος, πόσω μάλλον μακριά από το Μακάρειο.

Οι γηπεδούχοι είναι σε ελαφρώς καλύτερη βαθμολογική μοίρα, όμως θέλουν τη νίκη για καλύτερο πλασάρισμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν το πρώτο φετινό τους «τρίποντο» για ν’ αρχίσουν την αντεπίθεσή τους. Στον πάγκο της Πάφος FC θα είναι και σήμερα ο Τζέρεμι Στιλ, αλλά δεν αποκλείεται στην κερκίδα του «Στέλιος Κυριακίδης» να βρίσκεται και ο νέος ξένος προπονητής (αγνώστων προς το παρόν στοιχείων), με τον οποίο μιλούσαν τις τελευταίες μέρες οι Ρώσοι ιδιοκτήτες.

Η παρουσία ή όχι νέου προπονητή στις εξέδρες δεν πρόκειται να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πρέπει να μείνουν προσκολλημένοι στα καθήκοντα τους. Από πλευράς του, ο προπονητής της Δόξας Έντουαρντ Ερανοσιάν, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καρλάο, Αρτάβε και Καρλίτος, επιστρέφει ο Μουκτάρης, ενώ την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Μιντίκκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ