aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠαφίτικη ανατροπή… και στον ημιτελικό!

Παφίτικη ανατροπή… και στον ημιτελικό!

Σε ένα παιχνίδι που έσπασαν στην κυριολεξία καρδιές η Πάφος πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου μετά το νικηφόρο 2-1 σε βάρος της Δόξας. Η Παφιακή ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκε από τον Σαντίκ στο 37ο λεπτού κατάφερε να ανατρέψει σε βάρος της αποτέλεσμα μετατρέποντας το 0-1 σε 2-1 και προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης.

Ο Γιάνζα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 75΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 79΄ ο Φυλακτού από κοντά (ο τηλεοπτικός φακός έδειξε να κτυπά στο χέρι του) έκανε το 2-1 το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα η Πάφος πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού αφήνοντας την Δόξα εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

ΠΑΦΟΣ FC: Κόπριβετς, Κομπανί, Γιάνζα, Ταραβέλ, Γκουλόν, Φυλακτού, Πογιέτ (63΄ Ρόγκουλιτς), Μοστέφα, Μπρουλς (71΄ Σταύρου), Σικόρσκι, Μπεριγκό (46΄Ντεούλ)

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Μπα, Ιωάννου, Ρεδόνδο, Πουτζιουρή (82΄ Ενγκουενέ), Λουίς Κάρλος, Σισοκό (75΄Ροντρίγκες), Παπαφώτης (62΄ Ναρ), Κένιντι, Σαντίκ, Ενινφούλ

Κίτρινες: Ρεδόνδο

Διαιτητής:  Λεόντιος Τράττου

Βοηθοί: Χαρ. Χαραλάμπους – Μ. Καλογήρου

4ος: Ανδρέας Κωνσταντίνου

Παρατηρητής: Μιχάλης Αργυρού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ