aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠάει με σοβαρό κίνητρο απέναντι στην Ομόνοια

Πάει με σοβαρό κίνητρο απέναντι στην Ομόνοια

Πρεμιέρα στο κύπελλο κάνει σήμερα η Δόξα, με ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη φορμαρισμένη Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η ομάδα της Κατωκοπιάς είναι το αουτσάιντερ, όμως θα προσπαθήσει να κάνει κάτι που (τουλάχιστον) τα τελευταία χρόνια στο θεσμό δεν έχει κάνει ποτέ! Και εννοούμε: Την έκπληξη.

Ακόμη και τις δύο πρόσφατες σεζόν (2013-14, 2016-17) που πήρε τη… βαλίτσα μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, η ομάδα της Κατωκοπιάς δεν βρήκε στο δρόμο της αντίπαλο που στα χαρτιά τουλάχιστον να κουβαλούσε την ταμπέλα του φαβορί, όπως για παράδειγμα σήμερα η Ομόνοια.

Το κίνητρο της ομάδας του Λούκα Χατζηλούκα να περάσει στην επόμενη φάση είναι τεράστιο και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει, απαλλαγμένη από το άγχος της βαθμοθηρίας στο πρωτάθλημα. Σήμερα στο ΓΣΠ η Δόξα θα προσπαθήσει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να ελπίζει ενόψει του επαναληπτικού αγώνα σε μια εβδομάδα στο Μακάρειο.

Γι’ αυτό δεν αποκλείεται ο προπονητής της προσφυγικής ομάδας να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει, χωρίς να υπολογίζει φυσικά τις υπηρεσίες του τραυματία Γκρεμσλ. Ο Ρεδόνδο αισθάνεται καλύτερα, όμως εάν δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί, τότε θα προφυλαχθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ