aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΌταν η θεωρεία γίνεται πράξη

Όταν η θεωρεία γίνεται πράξη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πολλές φορές γίνονται εκ των προτέρων υπολογισμοί για τη βαθμολογική σοδιά μίας ομάδας, που προκύπτει από το «ζύγισμα» των αντιπάλων της. Πάντως, ο Λούκας Χατζηλούκας μπορεί να περηφανευτεί ότι οδήγησε τη Δόξα με απίστευτη συνέπεια στα παιχνίδια που «μύριζαν» βαθμούς.

Διότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι λίγες οι φορές που στα «εντός προγράμματος για βαθμολογικό όφελος» παιχνίδια, η θεωρεία απέχει από την πράξη. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς λοιπόν μάζεψαν με απολογισμό 10-2-3 τους 32 από τους 37 βαθμούς τους, στις αναμετρήσεις με τις ομάδες που τερμάτισαν κάτω από την 6η θέση στην α’ φάση (συμπεριλαμβανομένων και των υποβιβασμένων, Εθνικού και Άρη). Από εκεί και πέρα, «τσίμπησαν» και πέντε πόντους από τους Ομόνοια (3-1), ΑΕΛ (0-0) και Ανόρθωση (0-0).

Η νίκη της Δόξας (με 1-0) επί του Ολυμπιακού… κλειδώθηκε στο συρτάρι με το αρχείο. Αύριο θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός προημιτελικός κυπέλλου με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00) και οι πράσινοι θα παλέψουν για την πρόκριση στους «4» (2-2 το πρώτο ματς στο Μακάρειο). Ο Λαμίν Μπα εξέτισε την ποινή του, ο Στέφανος Μουχτάρης αναμένεται να επανέλθει, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ραχαφί Κιφουετί. Εκτός πλάνου είναι ο τραυματίας Νιλς Ζατλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ