aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΌπως το είχε πει ο «Καραβίδας»...

Όπως το είχε πει ο «Καραβίδας»…

Όταν ο Πολ Μπατίν ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας, του ανατέθηκε να σηκώσει το βάρος της αντικατάστασης του τότε πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Μπεράτ Σαντίκ. Σε πέντε ματς δεν κατάφερε να σκοράρει και αναπόφευκτα δέχθηκε μεγάλη σύγκριση με τον Φινλανδό φορ που είχε αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Τελικά, το πρώτο γκολ με τη φανέλα της προσφυγικής ομάδας ήρθε ένα μήνα μετά την κάθοδό του στο νησί μας, με τον Κώστα Χριστοδούλου να σπεύδει να πει γι’ αυτόν τα καλύτερα. «Είναι πολύ καλός επιθετικός και μετά από την τελευταία εμφάνιση, θα δείτε κάτι διαφορετικό από αυτόν το επόμενο διάστημα», ήταν τα λόγια του προέδρου των «πρασίνων» της Κατωκοπιάς.

Και δεν άργησε να δικαιωθεί ο διοικητικός ηγέτης της προσφυγικής ομάδας, αφού στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, προχθές κόντρα στον Ερμή, ο Πολ Μπατίν πήρε το… όπλο του. Ο 32χρονος στράικερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ευρεία νίκη της Δόξας επί των «φτεροπόδαρων» πετυχαίνοντας χατ τρικ. Πολύ καλή ήταν και η συνολική του αγωνιστική παρουσία, δείχνοντας πως είναι επιθετικός που έχει το γκολ, φτάνει να βρεθεί στην καλή του ημέρα.

Ο προπονητής της Δόξας, Λούκας Χατζηλούκας, πιστεύει πολύ στην ικανότητα του έμπειρου ποδοσφαιριστή στο σκοράρισμα και αναμένει ακόμη περισσότερα από αυτόν στη συνέχεια. Εξάλλου, η ομάδα της Κατωκοπιάς δεν έχει ακόμη ξεγνοιάσει βαθμολογικά, παρόλο που βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από τις υπόλοιπες ομάδες του β’ γκρουπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ