aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟι μειώσεις και τα γνωστά λημέρια

Οι μειώσεις και τα γνωστά λημέρια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Κώστας Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του πήραν την απόφαση να ρίξουν σε χαμηλότερο επίπεδο τον προϋπολογισμό της Δόξας, περίπου κατά 15%. Έτσι θα γίνουν συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο την επόμενη σεζόν, για να τους προταθεί μείωση αποδοχών.

Οι παράγοντες του συλλόγου πάντως είναι αισιόδοξοι πως οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν θετικοί στις αξιώσεις της διοίκησης. Ευελπιστούν πως όσοι επιλέγηκαν από τον Λούκα Χατζηλούκα, για να παραμείνουν στην ομάδα, θα αποτελέσουν το μεγάλο μέρος του βασικού κορμού, στον οποίον θα στηριχτεί στην αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Μία άλλη απόφαση, που πάρθηκε από τους ιθύνοντες του προσφυγικού σωματείου, αφορά στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Η νέα Δόξα θα δημιουργηθεί σε γνωστά λημέρια, καθώς -όπως συνέβη τις τελευταίες χρονιές- το βασικό στάδιο των καλοκαιρινών προπονήσεων θα διεξαχθεί στον Αγρό.

Στο αθλητικό κέντρο του χωριού της Πιτσιλιάς, οι πράσινοι θα προετοιμαστούν μεταξύ 15 και 23 Ιουλίου, ενώ η πρώτη συγκέντρωση των παικτών μετά τις διακοπές ορίστηκε για τις 27 Ιουνίου στο βοηθητικό του Μακαρείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ