aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟι λόγοι είναι προφανείς…

Οι λόγοι είναι προφανείς…

Μην το δείτε ντε και καλά ως παιγνίδι με φαβορί, ένεκα της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων. Ο Ερμής μπορεί να είναι γηπεδούχος, μπορεί να βρίσκεται στην 6η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά αυτό δεν τον κάνει αυτόματα και φαβορί για τον σημερινό αγώνα με τη Δόξα.

Η προσφυγική ομάδα, από τη μέρα που άλλαξε η τεχνική ηγεσία, πήρε τα πάνω της και παρότι στη 12η και επισφαλή θέση και στον βαθμολογικό πίνακα, έχει αναπτύξει μια δυναμική που της δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξεί για ακόμα καλύτερες μέρες.

Ο Ερμής, βέβαια, έχει στο στόχαστρο του τη νίκη -αν και όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν το πόσο επικίνδυνη είναι η Δόξα- η οποία θα διατηρήσει τους «φτεροπόδαρους» στην εξάδα, αλλά και θα «διαγράψει» τις απώλειες που είχε με την Αναγέννηση. Ο Λούκας Φανιέρος, πάντως, φρόντισε και έστειλε το μήνυμα σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, ενώ για τους γηπεδούχους είναι σημαντικό να μπουν με το δεξί στο 2017.

Το θετικό για τον Νίκο Παναγιώτου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του. Είναι δεδομένο ότι θα δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται και το σύστημα να διαφοροποιηθεί. Φροξυλιάς και Κότο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ακόμη.

Η Δόξα, παρά τις δύο τελευταίες ήττες από Ομόνοια (2-3) και ΑΕΛ (0-1), πάλεψε τα παιγνίδια, ενώ μια αγωνιστική προηγουμένως πήρε βαθμό από την ΑΕΚ (1-1) στο Μακάρειο. Ο Κορβεράν στο παιγνίδι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκόμες, ενώ ο Παουλίνιο μάλλον θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Ο Γκουλόν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ μετά την αποχώρηση των Κότο Παγιές, Περόλτα και Κάρλος Μάρκες, ο Κορβεράν ψάχνει τις λύσεις για την ενδεκάδα. Αυτό βέβαια δεν στερεί τίποτα από την προσφυγική ομάδα για να πάει και να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ