aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟι δύο φευγάτοι και ο Σαντίκ

Οι δύο φευγάτοι και ο Σαντίκ

Φεύγει από τη Δόξα ο νεαρός Πορτογάλος δεξιός μπακ Ζοέλ Περέιρα, καθώς η ομάδα της Κατωκοπιάς δέχθηκε πρόταση από την Πάφος FC, την οποία έκανε αποδεκτή, βάζοντας ένα καλό ποσό στο ταμείο της. Οι «πράσινοι» πιστοί στην πολιτική τους να μην στερούν την επιθυμία και το μέλλον κανενός, εφόσον φυσικά ικανοποιηθούν οικονομικά, είπαν «ναι» στην παφιακή ομάδα.

Δεν αποκλείεται την πόρτα εξόδου να διαβεί και ο Γιάννης Χατζηβασίλης, για τον οποίο φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ανόρθωση. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός διατηρεί συμβόλαιο με τη Δόξα, επομένως η προσφυγική ομάδα θα βγει οικονομικά κερδισμένη και από αυτήν την περίπτωση.

Απ’ εκεί και πέρα, η προσπάθεια εξεύρεσης παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται, με τον προπονητή Λούκα Χατζηλούκα και τον πρόεδρο Κώστα Χριστοδούλου να αναμένουν απαντήσεις από παίκτες στους οποίους έγινε πρόταση για συνεργασία. Όσον αφορά στην περίπτωση του Φιλανδού επιθετικού Μπεράτ Σαντίκ, ο οποίος ήταν πέρσι στην ομάδα αλλά αποχώρησε για την Ταραγόνα, ενδιαφέρει τη Δόξα, η οποία όμως θα μπει σε συζητήσεις μαζί του μόνο εάν μείνει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ