aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟι Δερυνειώτες δεν έκατσαν ποτέ στη βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί!

Οι Δερυνειώτες δεν έκατσαν ποτέ στη βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Απ’ όποια οπτική γωνία κι αν το δεις, η συνάντηση των ομάδων του β’ γκρουπ για τους ύποπτους-στημένους αγώνες λόγω της στοιχηματικής δραστηριότητας, είναι βήμα προς την ορθή κατεύθυνση. Η πρωτοβουλία ανήκει στον πρόεδρο του Άρη Σταύρο Δημοσθένους, ο οποίος δήλωσε χθες ότι οι παράγοντες του  β’ γκρουπ σκέφτονται ακόμη και αποχή από τους αγώνες!

«Μετά το τέλος του παιχνιδιού του Άρη με τον Εθνικό Άχνας πληροφορηθήκαμε ότι υπήρξε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα του αγώνα μας.  Στη συνάντηση που θα γίνει μάλλον αύριο (σ.σ. σήμερα) θα προτείνω αποχή από το πρωτάθλημα και εάν δεχθούν και άλλοι προέδροι αυτό το αίτημά μου τότε θα το κάνω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Δημοσθένους.

Ο πρόεδρος του Άρη φέρεται να έπεισε αξιωματούχους των σωματείων Ερμής Αραδίππου, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας, Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών και Δόξα Κατωκοπιάς και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η συνάντηση θα γίνει σήμερα το απόγευμα, πιθανότατα στη Λεμεσό. Θα είναι μία καλή ευκαιρία για όλους να παραθέσουν τις απόψεις τους κι αν χρειαστεί να προχωρήσουν στη λήψη μέτρων.

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου τονίζοντας τα ακόλουθα: «Βρισκόμαστε όλοι πάνω σε μια βόμβα που δεν ξέρουμε πότε θα εκραγεί. Κάποιοι παίζουν εκτός γηπέδου εις βάρος μας. Πρέπει να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα για να μη στηνόμαστε στον τοίχο οι ομάδες του β’ γκρουπ. Ειδικά στο β’ γκρουπ υπάρχουν τα αρπακτικά που είναι γύρω από το ποδόσφαιρο και περιμένουν να κάνουν τα δικά τους». Πολύ καλά όλα αυτά, αλλά γιατί τα «αρπακτικά» δεν δοκίμασαν την… τύχη τους και με την Αναγέννηση Δερύνειας; Ουραγός δεν ήταν η Δερύνεια; Γιατί οι παράγοντες της Δερύνειας δεν έκατσαν ποτέ πάνω στη βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί; Ας φροντίσουν να το απαντήσουν κι αυτό στη συνάντησή τους οι παράγοντες των σωματείων του β’ γκρουπ…

Κατά τα άλλα, ο Active 107.4 και 102.5 αποκάλυψε χθες ότι η Αστυνομία συνεχίζει τις ανακρίσεις και «ψήνει» εντάλματα για σωματείο που εμπλέκεται σε τέσσερις φακέλους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ