aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟι αριθμοί λένε την αλήθεια για τη Δόξα

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια για τη Δόξα

Η Δόξα μετρά τις λιγότερες νίκες (6), πήρε τις λιγότερες ισοπαλίες μαζί με τον ΑΠΟΕΛ (5) και παραλλήλως δέχθηκε τις περισσότερες ήττες (17) στο τρέχον πρωτάθλημα. Και να ήταν μόνο αυτά; Η επιθετική της γραμμή σκόραρε μόλις 23 τέρματα, κάτι που την κατατάσσει στην τελευταία θέση των ομάδων που βρίσκονται στην Α’ Κατηγορία.

Στατιστικά στοιχεία που ασφαλώς δικαιολογούν σε σημαντικό βαθμό τη θέση που βρίσκεται στη βαθμολογία, παρά το γεγονός πως υπήρξαν παιχνίδια που δεν πήρε, με βάση το τι κατέθεσε στον αγωνιστικό χώρο, αυτό που δικαιούταν. Πλέον στην ομάδα της Κατωκοπιάς οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν και σήμερα, αρχίζοντας από αύριο την προετοιμασία ενόψει βαρυσήμαντου εντός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί αδήριτη ανάγκη προκειμένου να αναπτερώσουν οι πράσινοι τις πιθανότητες για την παραμονή. Στα αγωνιστικά υπολογίζονται στο ματς με την Καρμιώτισσα οι Σάντσες, Κένιντι που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη. Αντιθέτως εκτός πλάνου είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Νέγκρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ