aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟ ξεκάθαρος στόχος και οι έξτρα επιλογές

Ο ξεκάθαρος στόχος και οι έξτρα επιλογές

Εδώ και μέρες η προσοχή όλων στη Δόξα είναι στραμμένη αποκλειστικά και μόνο στην αυριανή αναμέτρηση στο Μακάρειο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν για ν’ ανοίξουν και απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Η προσφυγική ομάδα καλείται σε άλλο ένα παιχνίδι να αποδείξει ότι με αντιπάλους ίδιας δυναμικότητας ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, όπως έκανε στα πλείστα ματς του Α’ γύρου όταν κέρδισε τον Ερμή, τη Νέα Σαλαμίνα, τον Άρη, την Αλκή και τον Εθνικό. Τον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να τον νικήσει στην πρεμιέρα μένοντας στη λευκή ισοπαλία, όμως αυτή τη φορά ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να του επιβληθεί.

Στα ευχάριστα για τον Λούκα Χατζηλούκα καταγράφεται το γεγονός πως πλην του τραυματία Μουχτάρη οι υπόλοιποι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι. Αυτό ισχύει κυρίως για τους Πίκολι και Σισοκό, οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ επιστρέφει ο Ρεδόνδο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο πρώτος είναι στο όριο καρτών γι’ αυτό και προφυλάχτηκε στην αναμέτρηση με την Ομόνοια, ενώ ο δεύτερος πήρε χρόνο συμμετοχής στην προηγούμενη αναμέτρηση, δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός γηπέδων για περίπου ένα δίμηνο. Εν τω μεταξύ, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο και αλλαγής συστήματος από τον Λούκα Χατζηλούκα, ο οποίος ίσως χρησιμοποιήσει περισσότερους παίκτες στον άξονα σε μια προσπάθεια να κερδίσει η ομάδα του τις μάχες που θα δοθούν στον χώρο του κέντρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ