aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ θάνατός σου… η ζωή μου!

Ο θάνατός σου… η ζωή μου!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  

Αμάν ένα ντέρμπι! Η ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Β’ Κατηγορία ίσως κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα που θα προκύψει στο σημερινό ματς που θα γίνει στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και στον Άρη, παρόλο που θα ακολουθήσουν άλλες τρεις αγωνιστικές.

Ιδιαίτερα για την ομάδα της Κατωκοπιάς που βρίσκεται στην τελευταία θέση του β’ γκρουπ και τρεις βαθμούς μακριά από τις επόμενες ομάδες, οι οποίες είναι ο σημερινός αντίπαλός της και η Καρμιώτισσα. Κομβικής σημασίας, λοιπόν, το ντέρμπι στο Μακάρειο, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς. Η ισοπαλία μοιάζει με ήττα (κυρίως για τη Δόξα) και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για το τρίποντο.

Η γηπεδούχος ομάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο. Με τον αέρα της πεντάρας που πέτυχε την περασμένη βδομάδα επί του Ερμή (5-1) και με τη δύναμη της έδρας, θα ψάξει την ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα, που θα τη φέρει ισόβαθμη με τον Άρη και θα αυξηθούν κατά πολύ οι ελπίδες της για παραμονή.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας, Σάββα Πουρσαϊτίδη, είναι η επάνοδος βασικών ποδοσφαιριστών, που στο ματς κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ είτε προφυλάχθηκαν είτε δεν ήταν έτοιμοι για να αγωνιστούν. Πρόκειται για τους Γκουλόν, Γκόμες, Κορομίνας και Μπραούλιο. Εκτός απροόπτου η Δόξα θα παρουσιαστεί με την ενδεκάδα που άρχισε το νικηφόρο ματς με τον Ερμή.

Ο Άρης θα ψάξει το διπλό στο Μακάρειο για να κάνει το πιο σημαντικό βήμα γα τη σωτηρία του. Δεν υπάρχουν περιθώρια νέας υποχώρησης και απώλειας βαθμών, εάν θέλουν στην ομάδα της Λεμεσού να είναι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην κατηγορία των μεγάλων. Θέληση και πάθος, πείσμα και αποφασιστικότητα, είναι τα στοιχεία που αναμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρτίδης. Ο Άρης μπορεί να βολεύεται σε κάποιο βαθμό και με την ισοπαλία, ωστόσο θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου σταδίου μόνο για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ