aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟ Σαντίκ έστειλε τη Δόξα στην εξάδα, στο βυθό η (προβληματική) Νέα Σαλαμίνα

Ο Σαντίκ έστειλε τη Δόξα στην εξάδα, στο βυθό η (προβληματική) Νέα Σαλαμίνα

Με δύο γκολ του Μπεράτ Σαντίκ η Δόξα επικράτησε 2-0 της Νέα Σαλαμίνας στο Μακάρειο σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης. Η ομάδα της Κατωκοπιάς μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην «Αρένα» επέστρεψε στις επιτυχίες πανηγυρίζοντας την τρίτη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Η ομάδα του Κώστας Σακκά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν πιο απαιτητική, πιο διεκδικητική και κυρίως πιο ουσιαστική εκμεταλλευόμενη τα λάθη του αντιπάλου. Στο 61’ ο Βινίσους υπέπεσε σε χέρι στην περιοχή μετά από προσπάθεια του Ολιβέιρα και ο διαιτητής του αγώνα, Χρυσοβαλάντης Θεουλή καταλόγισε ορθά την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεράτ Σαντίκ, ο οποίος νίκησε τον Τάσο Κίσσα στο 62’, ενώ ο Φινλανδός φορ οκτώ λεπτά αργότερα με το πέμπτο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στον βυθό της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, όσους έχει και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου παρέμεινε η Νέα Σαλαμίνα που συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοσή της. Μία νίκη και πέντε ήττες είναι ο απολογισμός της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Σισκόφκσι, Μιντίκκης, Μουκτάρης, Πάντιτς, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Λουίς Κάρλος (80′ Οικονομίδης), Μέσκα (73 Κωμοδίκης), Ολιβέιρα (89′ Φιρμίνο), Σαντίκ.

Νέα Σαλαμίνα (Πάμπος Χριστοδούλου): Κίσσας, Παύλου (77′ Mόντες), Χριστοφόρου, Τσμοβς, Λοράν, Βινίσιους, Βαρέλα, Κονφέ (53′ Κρεάν), Οσέι, Σιαθάς (53′ Ανδρέου), Ντανίλο.

Σκόρερ: 62′ πέναλτι, 70′ Σάντικ.

Κίτρινες: Βινίσιους.

Αποβολές: -/-

Στάδιο: ΜΑΚΑΡΕΙΟ.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Β’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ