aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟ Νελσίνιο και οι σκέψεις για τον Ιανουάριο

Ο Νελσίνιο και οι σκέψεις για τον Ιανουάριο

Ο Ανρί Ενινφούλ δεν είναι ο μοναδικός γνώριμος από τα παλιά που απασχολεί τη Δόξα ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου. Υποψήφιος για επιστροφή είναι και ο Νέλσον Μπαρμπόσα Κονσεϊσάο, πιο γνωστός ως Νελσίνιο (φωτό), ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα της Κατωκοπιάς την περασμένη σεζόν. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα αξιολογηθεί από τον Έντουαρντ Ερανοσιάν, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα αποκτηθεί.

Με το που αποχώρησε από τη Δόξα, ο Νελσίνιο εντάχθηκε στη Βιλαφρανγκένσε, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της Πορτογαλίας. Οι μόλις δύο συμμετοχές του, ωστόσο, παραπέμπουν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι ευχαριστημένος, ούτε και απαραίτητος για την ομάδα της χώρας του Βάσκο ντε Γκάμα. Επομένως, δεν θα δυσκολευτεί ο σύλλογος της Κατωκοπιάς να τον επανεντάξει στις τάξεις του, αν το αποφασίσει ο Βούλγαρος προπονητής.

Εκτός από αριστερό μπακ και μέσο, θέσεις που αγωνίζονται αντιστοίχως οι Νελσίνιο και Ενινφούλ, η Δόξα κάνει σκέψεις για να ενισχυθεί με σέντερ μπακ και σέντερ φορ. Για την τελευταία θέση πάντως υπήρχαν υψηλές προσδοκίες από τον Αλεξάντρε Καρλάο, που προς το παρόν δεν δικαιώθηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ